Skihallen

Vi er lige nu ved at gøre pisten klar til de internationale skihold, som vi igen i år fra den 31. maj kan byde velkommen til træning. Samtidig bruger vi denne forberedelsesfase til at indrette vores skihal på en fremtidsorienteret måde og til at opdatere den med den nyeste teknologi. Med dette vil vi gerne tilbyde dig endnu højere kvalitet alpinsjov fra næste sæson. 
 
Til og med den 8. juli 2023 er der derfor udover venstre side også forberedelse en del af højre skrænt. Til din skifornøjelse er der dog stadig en generøs pistsektion på cirka 20 m bred til rådighed. 
 
Vores medarbejdere i skihallen vil med glæde hjælpe og rådgive dig med at vælge den rigtige billet til dig. 

Skihallen alpincenter Hamburg-Wittenburg


Vi skaffer Alperne til Nordtyskland. På vores indendørs pister er der førsteklasses sneforhold hele året rundt – og det endda med den milde lufttemperatur på -1°C. Vores største piste er 330 meter lang og 40 meter bred. Til nybegyndere og børn er der en øvelsespiste, der er 90 meter lang, 40 meter bred og med et fald på ca. 10%.

Lettere øvede kan nemt finde sig til rette på den blå piste med et fald på omkring 17%. Når du kommer ind i skihallen er i det nederste område til venstre. Passionerede skiløbere får helt klart mest glæde ud af det røde pisteafsnit med et fald på helt op til 31%. Du finder den røde piste til venstre i skihallen.