PARTNERS

Op partners moet men kunnen bouwen! Op basis van dit motto werken wij met onze partners samen, want niets is belangrijker dan vertrouwen, loyaliteit en continuïteit. 

Hier vindt u onze huidige partners:

 

Niet altijd geloven anderen dat, maar het bestaat echt – de hotelketen waar iedereen een grote familie is: de van der Valk hotels en restaurants.

Ieder hotel en restaurant wordt door een familielid bestuurd en daarom is het niet raar dat, ondanks de enorme groei van de van der Valk hotelketen de persoonlijke en familiare sfeer blijft behouden. Wanneer u in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, het Caribische gebied of in Florida ons wapendier, de toekan ziet, dan weet u dat u de ideale plek hebt gevonden om uit te rusten, bij te komen, te vergaderen of een actieve vakantie te vieren. En de prijs-kwaliteitverhouding is uit traditie uitstekend.

Het eerste hotel in Duitsland heeft in 1986 in Moers zijn deuren geopend. Vandaag is de van der Valk groep met 7 hotels, 2 schitterende kasteelhotels en een fantastisch vakantiepark, evenals door de langste skihal ter wereld in Duitsland vertegenwoordigd.

Alle hotels zijn gelegen in de buurt van grote steden, gunstig gelegen nabij de snelweg en bieden een ongebruikelijk goede prijs-kwaliteitverhouding, zoals de grootouders al zeiden: Iets goeds voor een redelijke prijs. Gratis parkeren is bijna overal vanzelfsprekend.

Bij één van de weinige skischolen die het hele jaar door in bedrijf zijn, is er door Top On Snow de afgelopen jaren veel in beweging gebracht. Ons idee over wintersport - leren en beleven blijft ondanks de vele vernieuwingen ons streven. In Rosenheim, München, Hamburg-Wittenburg en uiteraard in Bottrop staat een professioneel team voor u klaar. 

Ons doel is kwalitatief hoogstaande lessen te bieden, welke onder andere door snelle resultaten een belevenis worden. Sinds de herfst van 2003 worden de lessen doorgevoerd aan de hand van het zelf ontwikkelde leerconcept en zijn meerdere tienduizenden skischoolleerlingen fervente skiërs of snowboarders geworden.

Kwaliteit uit traditie in het Kreuztal-Krombach is de thuisbasis van één van de  modernste brouwerijen van Europa: de Krombacher Brauerei Bernhard Schadeberg GmbH & Co. KG.

Het hoofdmerk van het bedrijf, Krombacher Pils, heeft zich door de onmiskenbare smaak en de hoge kwaliteit tot paradepaardje van Kreuztal-Krombach ontwikkeld. Niet alleen in Duitsland, maar ook ver buiten de landsgrenzen. Daarbij komt een consequente en continue merkpolitiek, die Krombacher Pils tot het meest verkochte bier van Duitsland maakt.

Völkl-sportartikelen zijn vandaag de dag in meer dan 30 landen verkrijgbaar.
De wereldwijde beschikbaarheid wordt mogelijk gemaakt door de vele strategische partners. Hier verzorgen o.a. Marker (bindingen) en Dalbello (skischoenen) mee aan de opbouw en verspreiding van het merk en haar producten.

LEKI Lenhart GmbH werd in 1948 opgericht in Dettingen/Teck.

Door persoonlijke ontevredenheid met zijn toenmalige werkzaamheden begon de oprichter met de ontwikkeling van LEKI sportartikelen. Karl Lenhart was een fervente skiër, maar nooit helemaal tevreden met de bestaande skistokken. Hij ontwikkelde zelf skistokken! Deze gingen in de jaren zestig in productie en in 1970 werden de skistokken van LEKI op de markt geïntroduceerd. 

TravelTrex GmbH werd opgericht in Keulen in 1999 en is tegenwoordig de grootste aanbieder van wintersportreizen in Duitsland. Het bedrijf staat vooral bekend voor zijn merk "SnowTrex". Op de Nederlandse markt opereert TravelTrex met het merk "WinterTrex". Internationaal telt de TravelTrex GmbH tot de leidende touroperators op het gebied van wintersport en biedt zijn reizen al in 15 talen aan. Het aanbod strekt zich uit van appartementen en pensioenen tot 5-sterren accommodaties en de skipas is bijna altijd bij de prijs inbegrepen.

Geïnteresseerd in een partnerschap?

Tel.: +49 2041 7095 157
marketing@alpincenter.com

alpincenter.com GmbH & Co. KG
Prosperstraße 299-301
46238 Bottrop (D)

Krombacher logo klein

marker logo klein

tusem handball logo

Langnese logo klein

Leki

Salomon

dalbello

snowtrex logo klein

TOS logo klein

VDVlogoneu

Voelkl logo klein

Krombacher logo klein

marker logo klein

tusem handball logo

Langnese logo klein

Leki

Salomon

dalbello

snowtrex logo klein

TOS logo klein

VDVlogoneu

Voelkl logo klein

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok