Deal kalender

Beste gasten,
wij kijken er naar uit u vanaf 1 november weer in onze skihal te mogen verwelkomen. We hebben alle nodige veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen om uw bezoek aan onze skihal zo veilig mogelijk te maken!
Aangezien er wijzigingen kunnen zijn als gevolg van de huidige situatie, verzoeken wij u vriendelijk om uzelf kort voor uw bezoek op de hoogte te stellen van de regels die op dat moment gelden.

Datum dealticket vastleggen!


Selecteer in de kalender de dag waarop u het alpincenter met uw (actie)ticket of cadeaubon wenst te bezoeken en vul de noodzakelijke gegevens in. Aansluitend aan de reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail.

De volgende documenten dient u bij aankomst in het alpincenter te overhandigen:
• Reserveringsbevestiging
• Geldig (actie)ticket of cadeaubon

Het betreft hier enkel een reservering. De geldigheid van het ticket wordt niet middels deze reservering, maar bij aankomst aan de kassa gecontroleerd. Bent u niet zeker of uw ticket nog geldig is, neem dan contact met ons op via info@alpincenter.com.

Vul hier de individuele code in, die op uw ticket/waardebon staat. Houdt er rekening mee dat de geldigheid pas aan de kassa wordt gecontroleerd.