Covid-19

We hebben alle nodige veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen om uw bezoek aan onze skihal zo veilig mogelijk te maken! Alles wat u moet weten met betrekking tot uw bezoek, kunt u hier vinden.

We kijken uit naar uw bezoek!
Het alpincenter-team.

Momenteel hebben de volgende gasten toegang tot het alpincenter (vanaf 16 jaar):

Volledig gevaccineerde personen (minimaal 14 dagen geleden) die ook een negatieve coronatest hebben (officiële testbewijs, sneltest max. 24 uur, PCR-test max. 48 uur oud). 

Volledig gevaccineerde personen die ook nog een boostervaccinatie hebben gehad (booster, geldig vanaf ontvangst van de vaccinatie).

Volledig gevaccineerde personen die van corona hersteld zijn na hun vaccinatie (bewijs positieve PCR-test, max. 3 maanden oud).

Van corona herstelde personen (herstelbewijs, minimaal 28 dagen, max. 6 maanden oud) die ook een negatieve coronatest hebben (officieel testbewijs, sneltest max. 24 uur, PCR-test max. 48 uur oud). 

Het bewijs wordt gecontroleerd door medewerkers bij de ingang van het alpincenter. Houd altijd een identiteitsbewijs met foto bij de hand. Zelftesten worden niet begeleid in het alpincenter.

Regels voor kinderen en jeugd t/m 15 jaar:

Schoolgaande kinderen van 6 t/m 15 jaar dienen tevens negatief getest te zijn (sneltest max. 24 uur oud, PCR-test max. 48 uur oud).

Wij adviseren u, indien u een additionele test nodig heeft, vooraf via “Testen voor Toegang” een kosteloze testafspraak in te plannen. 

In samenwerking met een gekwalificeerde partner bieden we bij alpincenter een testlocatie aan. Deze testlocatie is geopen van woensdan t/m zondag van 9:30 t/m 15:00 uur. Hier kunt u direct online een afspraak maken voor een test om eventuele wachttijden te verkorten.

 

In onze sportshop geldt 2G-beleid, toegang voor genezen en gevaccineerde personen. Een additionele coronatest is hier niet noodzakelijk. We vragen u de aparte ingang van de sportshop te gebruiken om toegang te krijgen tot de sportshop.

Een mondkapje is verplicht voor alle personen vanaf 6 jaar in het hele gebouw en op de piste. De mond- en neusbescherming mag alleen worden verwijderd bij het eten en drinken op een vaste zitplaats. Op de piste is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens deelname aan de ski- of snowboardlessen moet een mondkapje gedragen worden. Toegestaan zijn chirurgische maskers of FFP2-maskers. Om organisatorische redenen worden certificaten die u vrijstellen van de verplichting om een mondkapje te dragen niet erkend.

Indien bij het skiën en snowboarden op de piste de afstand van 1,5m kan worden aangehouden, geldt conform de 2G+-regel een vrijstelling van de monkapjesplicht. Bij het in de rij staan ​​bij liften en op de transportband geldt de mondkapjesplicht wel als de voorgeschreven 1,5m afstand niet kan worden aangehouden.

Tijdens ski- en snowboardcursussen is het dragen van een mondkapje verplicht voor alle deelnemers vanaf 6 jaar voor de gehele duur van de les.

Helaas moeten we momenteel afzien van après-ski feesten.

Natuurlijk nodigt de bar nog steeds uit voor een ontspannen pauze en een heerlijk drankje. Op vr & za sluit de bar om 22:00 uur. Bekijk hier onze openingstijden.

Gelieve in het hele gebouw en op de piste 1,5 m afstand te houden van andere personen.

Was regelmatig uw handen of gebruik de speciaal daarvoor bestemde dispenser voor desinfectiemiddel.

We raden u aan om uw tickets online te kopen. Deze garanderen u een toegangsbewijs voor de geboekte dag. Om met name aan de afstandsregel te kunnen voldoen, kunnen er op bepaalde dagen en tijden wachttijden onstaan. Hierbij krijgen online gekochte tickets een voorkeursbehandeling. Indien u in het bezit bent van een geldig (deal)ticket of een cadeaubon, reserveer dan hier uw toegang.