Covid-19

We hebben alle nodige veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen om uw bezoek aan onze skihal zo veilig mogelijk te maken! Alles wat u moet weten met betrekking tot uw bezoek, kunt u hier vinden.

We kijken uit naar uw bezoek!
Het alpincenter-team.

De skihal bezoeken is mogelijk met een bewijs van genezing (positieve corona uitslag minimaal 28 dagen en maximaal zes maanden oud) of bewijs van volledige vaccinatie (laatste prik minimaal twee weken geleden). Het bewijs wordt gecontroleerd door medewerkers bij de ingang van het alpincenter. Houd altijd een identiteitsbewijs met foto bij de hand. Kinderen en jongeren t/m 15 jaar zijn uitgezonderd van deze regel.

Een mondkapje is verplicht voor alle personen vanaf 6 jaar in het hele gebouw. De mond- en neusbescherming mag alleen worden verwijderd bij het eten en drinken op een vaste zitplaats. Op de piste is het dragen van een mondkapje niet verplicht zolang 1,5 meter afstand gehouden wordt. Tijdens deelname aan de ski- of snowboardlessen moet WEL een mondkapje gedragen worden. Toegestaan zijn chirurgische maskers of FFP2-maskers. Om organisatorische redenen worden certificaten die u vrijstellen van de verplichting om een mondkapje te dragen niet erkend.

Gelieve in het hele gebouw en op de piste 1,5 m afstand te houden van andere personen.

Was regelmatig uw handen of gebruik de speciaal daarvoor bestemde dispenser voor desinfectiemiddel.

We raden u aan om uw tickets online te kopen. Deze garanderen u een toegangsbewijs voor de geboekte dag. Om met name aan de afstandsregel te kunnen voldoen, kunnen er op bepaalde dagen en tijden wachttijden onstaan. Hierbij krijgen online gekochte tickets een voorkeursbehandeling. Indien u in het bezit bent van een geldig (deal)ticket of een cadeaubon, reserveer dan hier uw toegang.

Wij bieden geen corona teststation aan in het alpincenter. Er zijn echter voldoende mogelijkheden om in de directe omgeving om een sneltest te laten uitvoeren. Een overzicht van de testlocaties in Bottrop vindt u hier:

https://www.bottrop.de/coronavirus/testzentren-anlaufstellen/index.php