Welkom bij alpincenter Bottrop - ALL INCLUSIVE sneeuwpret in het “Ruhrgebiet”!

  • ***** Beste gasten Vanwege het besluit van de deelstaat Nordrhein-Westfalen met betrekking tot de sluiting van alle vrijetijdsvoorzieningen, zal alpincenter Bottrop waarschijnlijk t/m 19 april gesloten blijven. *****

Beste gasten

Vanwege het besluit van de deelstaat Nordrhein-Westfalen met betrekking tot de sluiting van alle vrijetijdsvoorzieningen, zal alpincenter Bottrop waarschijnlijk t/m 19 april gesloten blijven. 

Zodra er actuele informatie beschikbaar is over de heropening zal dat hier op de website gecommuniceerd worden.

We willen u vragen begrip ervoor te hebben dat het verwerken en beantwoorden van e-mails enige tijd in beslag neemt vanwege operationele beperkingen.

We wensen u veel gezondheid toe en kijken er naar uit u binnenkort weer in het alpincenter te mogen verwelkomen.

De langste skihal ter wereld!


Het alpincenter in Bottrop is met zijn 640 meter lange piste de langste skihal ter wereld en bevindt zich vlak over de grens in Duitsland. In 2004 is de skihal overgenomen door hotelketen Van der Valk en werd het all inclusive concept geïntroduceerd - met één ticket beleeft u een complete, afwisselende dag in de sneeuw. Tegenwoordig biedt alpincenter Bottrop een ruim vrijetijdsaanbod met skihal, rodelbaan, air jump, indoor skydiving en de hoogst gelegen Biergarten van het Ruhrgebied.